• Белый Facebook Icon
  • Белый Instagram Иконка

Україна, м. Харків
вул.Ковальська 2

Працюємо по буднях
з 9:00 до 17:45

telegram-small.png

Copyright © PONKO 2015-2019. Все права защищены

ВІДГУКИ

Більше актуальних відгуків:

ВІДПОВІДІ НА ПОПУЛЯРНІ ЗАПИТАННЯ

Цукерки насправді містять алкоголь?
Так, це одна із особливостей. Присутній не тільки смак вишуканих алкогольних напоїв, але й міцність. У солодощах зберігаеться 6,8 % міцності алкоголю.

Як ви дізналися % алкоголю у цукерках?
З самого початку у цукерках 26,68% напою. У процессі виробництва спирт випаровується, але залишеться трошки. % спирту у цукерці підтверджено випробуваннями. 

Від цукерок можно сп'яніти?
А скільки Вам потрібно, щоб сп'яніти? :) Усе в залежності від особистого досвіду та особистим сприйнятті алкоголю. Людині без досвіду достатньо однієї цукерки для підняття настрою. Але людині з досвідом треба шість і більше. Головне - що цукерки від PONKO неймовірно смачні та сподобаються як поціновувачам алкоголю так і ласунам. Підняття настрою - лише побічний ефект.

Як ви “засунули” алкоголь у цукерки?
Це дозволяє робити запатентована технологія вироблення. Вона зберігає саму міцність у цукерці і робить її такою смачною та тянучую, а солодощі не тануть при кімнатній температурі. Алкоголь знаходится у самій текстурі цукерки, в кажній її частці. Чим довше ви будете тримати цукерку у роті - тим краще будете відчувати міцність алкоголю.
* - на рецептуру цукерок отримано патент.

Що порекомендуєте поцінувувачам алкоголю? Що найбільш алкогольне?
Це без сумнівів коллекція з віскі. Хоч усі цукерки (переважно) мають одну міцність, але коллекція з віскі здається найбільш алкогольною.

Що найкраще для тих, кто обережний з вживанням алкоголю?
Це однозначно коллекція з вином. В усіх коллекціях: віскі, ром, джин - 6,8% алкоголю, але у коллекції з вином усього 4,3%. Але це не робить її меньш смачною. Алкоголь тут дуже м’яко відчувається.

Солодощі потрібно зберігати у холодильнику?
Цукерки і маршмеллоу не потребують спеціальних умов зберігання. Дивлячись на це - в холодильнику зберігати не варто, головне зберігати температурний режим зберігання - від + 15 до +25°С і вологості до 75%. Більш точно стосовно умов зберігання вказано на етикетці кожного продукту. 

Маршмеллоу можно їсти "сирим"? Не смажити його?
Так, звісно. Маршмеллоу це самостійний, готовий до вживання продукт. На відміну від звичайного зефіру його можно смажити. При цьому сам маршмеллоу всередині перетворюється в м'яку солодку пінку, а сам маршмеллоу покриваеться карамельною скоринкою. Таке можливо завдяки його складу.
Зі звичайним зефіром таке не вийде - він буде у прямому значеені слова "сгорати" на шпажці на вогнищі. Смак у нього після цого буде несмачний. З маршмеллоу все навпаки, він становиться навіть смачніше, якщо його посмажити. Завдяки цьому він став улюбленим ласуванням у вогнища.

0